چهارشنبه 22 آذر 1396 - 24 ربيع الأول 1439
 منوی اصلی
 
تاریخ : سه شنبه 15 تير 1395     |     کد : 28

برگزاری بیست ونهمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

برگزاری بیست ونهمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز


 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیست ونهمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه در مورخه  چهاردهم تیر ماه نودو پنج به ریاست دکتر شبستری معاون امنیتی وسیاسی استانداری و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ومدیر کل امور اجتماعی وفرهنگی استانداری ، مدیر کل امور شهری وشوراهای اسلامی استانداری ، مشاور بهداشت ودرمان استاندار ، معاون استاندار ، فرماندار ویژه شهرستان مرند ، مشاور سلامت مرکز صدا وسیمای استان ، مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان ، مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی ، مدیر کل دامپزشکی ،رئیس پدافند غیر عامل ، مدیر عامل شرکت آب وفاضلاب استان ، مدیر عامل شرکت آب وفاضلاب روستائی ، مدیر کل آب منطقه ای استان ، معاون بهداشتی ومعاون غذا ودارو و تمامی اعضای کارگروه تخصصی ساغ در این دانشگاه برگزار گردید .

در ابتدا دکتر صومی ریاست دانشگاه ضمن پیگیری دستورات جلسه قبلی ، مصوبات جلسه 28 ، گزارش اداره کل دامپزشکی در خصوص تب برفکی در استان ، گزارش کمیته فنی طرح ایمنی آب شرب تبریز از کیفیت آب شرب تبریز  وطرح پیشنهادات شرکت آب وفاضلاب استان وارائه گزارش فرماندارمرند در خصوص تصفیه خانه فاضلاب شهرستان مرندرا ازاعضای سازمانهای مربوطه کارگروه خواستار گردید واین ادارات درخصوص حیطه وظایفشان گزارشات مفصلی ارائه دادند .

دکتر صومی در خصوص تولید ونظارت خاطر نشان کرد باید در فاز تولید نظارت دقیق ومستمر نسبت به معدوم سازی محصولات غیر بهداشتی وآلوده داشته باشیم .

وی همچنین ضمن تشکر از کمیته wsp   از کارهای علمی ودقیق این  کمیته تشکر کرده ودر خصوص حمایت همه جانبه برای اجرایی کردن این طرح از سوی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان اعلام آمادگی نمود.

دکتر شبستری معاون سیاسی وامنیتی استانداری در این جلسه به اهمیت نظارت بر بحث غذاهای خانگی تاکید کرده وغیر از کیفیت غذا خواستار نظارت بر نیروی انسانی بکار رفته در این واحدها شدو پرداخت به مساله مهم (تغذیه سالم )را از صدا وسیما ی استان خواستار شده وافزود : سلامتی مردم به هیچ عنوان قابل معامله نیست.

دکتر نجفی معاون غذا ودارو در خصوص وجود نیترات وفلزات سنگین در محصولات صیفی  گزارشی مبنی بر اینکه این طرح از 2 سال قبل آغاز گردیده وپیگیری مستمر وپایش  این محصولات را طلب می کند گفت : راندومان کاری نسبت به سالهای قبل افزایش یافته است در خصوص اینکه هزینه های آزمایش آفلاتوکسین خیلی بالاست حمایت مالی دانشگاه واستانداری در این خصوص خالی از لطف نیست.

مهندس مهری مدیر کل جهاد کشاورزی نیز نسبت به نظارت بر مزارع تاکید کرده وپیشنهاد کرد که اگر بخواهیم تفاوت محصولات صیفی را با یکدیگر نشان دهیم باالطبع می توان کیفیت محصولات را با تعیین قیمت و کد 16 رقمی برای محصولات سالم نشان داد .

دکتر حسینی مشاور سلامت صدا وسیما ی استان نیز  با اشاره به اهمیت تولید غذای سالم وارائه خدمت بهینه به مردم ، در خصوص بالا بردن کیفیت غذاها ورستورانها پیشنهاد ستاره دار شدن این واحدها را داد وبا توجه به کثرت کارشناسان تغذیه در استان استفاده از این کارشناسان مجرب در واحدهای تولیدات غذایی اعم از رستورانها وغذاهای خانگی را الزامی دانسته وادامه داد  این روند وراه کار می تواند ضمن کمک در انتخاب راحت مشتریان برای محل ونوع سرو غذا وهمچنین رقابتی را بین رستورانها واماکن فروش مواد غذایی ایجاد نماید

مهندس کرمی فرماندارمرند نیز در ادامه جلسه گزارش مفصلی در خصوص تصفیه خانه فاضلاب شهرستان مرند ارائه داد در این گزارش کرمی اشاره به 11هکتار از اراضی کشاورزی  این شهرستان نمود که در سال گذشته بعلت عدم رعایت نکات بهداشتی وایمنی غذا صیفی جات کشت شده در این اراضی معدوم گشته است انتظارات فرماندار مرند در خصوص تصفیه خانه این شهرستان که مودول دوم تصفیه خانه باید اجرا شود واز حالت سنتی بودن در بیاید وهمکاریهای صمیمانه شهرداریها را با این معضل وجهاد کشاورزی را ملزم به عدم استفاده از موتورهای پمپ آب در این منطقه خواستار شد ودر آخر سرمایه گذاری در خصوص سدها را پیشنهاد دادکه امید است با این سرمایه گذاری  مشکل آبیاری مزارع توسط کشاورزان نیز مرتفع گردد.

دکتر شبستری معاون سیاسی امنیتی استانداری نیز در خاتمه ودر جمع بندی مطالب جلسه حل معضلات لجن کشها وکشتارگاهها مرند را از اولویتهای کاری این کارگروه ساغ دانسته ودر پایین آوردن میزان آلودگی محصولات این شهرستان همکاریهای صمیمانه  بین بخشی سازمانها وادارات را خواستار شد .

کارگروه سلامت وامنیت غذا با هدف سیاستگذاری وکنترل مواد غذایی در راستای ارتقاء سلامت جامعه با ریاست استانداری ودبیری دانشگاه علوم پزشکی ومعاونتها ومشاورین استاندار ومدیران کل عضو این کارگروه حاکی از اهمیت جلسات وموفقیت این کارگروه در اجرای سیاستهای محوله می باشد.

 



نوشته شده در   سه شنبه 15 تير 1395  ساعت  11:57   توسط   آمنه سلیمی   
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :