چهارشنبه 1 آذر 1396 - 03 ربيع الأول 1439
 منوی اصلی
 
تاریخ : پنجشنبه 9 ارديبهشت 1395     |     کد : 24

برگزاری اولین جلسه کمیته فنی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 1395

برگزاری اولین جلسه کمیته فنی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 1395


جلسه فوق به ریاست دکتر قاضی زاده رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان و با حضور کارشناسان ومسئولین سایر واحدها آغاز گردید .

جلسه با موضوع کمیته فنی مایکوتوکسین ها در فرآورده های غذایی مورد بحث و بررسی تمامی کارشناسان ومسئولان واحدهای حاضر در جلسه قرار گرفت .

دکتر احسانی رئیس دانشکده تغذیه وعلوم غذایی در خصوص مایکوتوکسینهای موجود در فرآورده های غذایی افزود:مایکوتوکسین ها باید همیشه مد نظرومداوم مورد پایش ویکی از اولویتهای پژوهشی قرار گیرد  ودر این راستا ایجاد کد رهگیری برای محصولات دامی وتشکیل کمیته و زیرمجموعه کمیته ها وارائه گزارش مداوم از این کمیته ها را پیشنهاد داد.

مهندس آهنگر کارشناس بهداشت استان نیز نمونه برداری مشترک با جهاد کشاورزی وسایر سازمانهای مربوطه وبررسی شرایط انبار مواد غذایی را پیشنهاد داد.

در ادامه جلسه در تولید انبوه توسط کارخانجات تولید مواد غذایی مشکل بحرانی در خصوص آفلاتوکسین  M1 وجود ندارد اما به دلیل امکان آلودگی وسیع به قارچهای تولید کننده توکسین در تمامی مراحل ( تولید ، بسته بندی ، توزیع ومصرف ) آفلاتوکسین در خوراک مردم می تواند دیده شود واین نظارت بیشتر واحدهای مسئول در خرده فروشی ها در سطح شهر را می طلبد و همچنین مردم در نحوه مصرف مواد غذایی در منزل نیز باید دقت مضاعفی بعمل آورند.

مقررشد راههای پیشنهادی در جلسه اصلی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان توسط کمیته فنی در استانداری ارائه گردد وموارد قابل اجراء مورد تصویب قرار گیرد.



آلبوم تصاویربرگزاری اولین جلسه کمیته فنی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 1395

7
6
5
4
3
2
1
نوشته شده در   پنجشنبه 9 ارديبهشت 1395  ساعت  07:55   توسط   آمنه سلیمی   
ویرایش شده در پنجشنبه 9 ارديبهشت 1395 ساعت 11:47 توسط آمنه سلیمی
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :